Toelating

In ons onderwijs zien we elk kind als een kind van God. Wij leven vanuit de relatie met God; onze liefdevolle Vader, wat mogelijk gemaakt is door het sterven en de opstanding van Jezus Christus, de Zoon van God.

Door de Heilige Geest worden we elke dag weer geïnspireerd om te leven vanuit de liefde van God en deze door te geven.

De bijbel is de basis van waaruit wij willen leven en werken.

Dit vraagt ook om een bewuste keuze van ouders. Onze gereformeerde school staat open voor christelijk betrokken ouders, die bewust kiezen voor Bijbelgetrouw onderwijs.

Een verzoek tot toelating van uw kind kan daarom gevolgd worden door een gesprek waarin uw wens en keuze besproken worden. Op deze manier wil de schoolvereniging Florion de grondslag van de scholen bewaken.