Smaragd pakt derde prijs op zwemsport evenement

25-01-2018

Woensdag 24 januari brak de strijd los in zwembad de Vrolijkheid om wie de snelste zwemmer zou zijn.

Smaragd heeft ook meegedaan aan de schoolzwemkampioenschappen en onze 12 toppers hebben de fairplay-prijs gewonnen. Deze hebben ze gewonnen vanwege de mooie spandoeken, de vlaggen, de mascotte beer, het alle 16 rond lopen in shirts van de Smaragd, het enorm actief juichen en aanmoedigen van de Smaragdzwemmers. Wat mooi onze Smaragd kinderen zich zo sportief en enthousiast hebben opgesteld! Prachtige ambassadeurs voor onze mooie basisschool!
Daarnaast heeft 1 van de twee teams van de Smaragd ook nog eens de derde prijs gewonnen, dus van alle 22 scholen die hebben meegezwommen heeft Smaragd met team 2 de derde plek gepakt! Wat een prestatie!

Wat leuk dat er ouders op de tribune zaten om de kinderen aan te moedigen en dat er ook leerkrachten kwamen kijken!
Donderdag hebben de kinderen een ererondje door school gelopenmet de spandoeken en hun medailles.

Al met al een zeer geslaagde sportmiddag en op naar het volgende sportevenement voor schaken.

(Geschreven door sportouders)

Ga terug