Ouderavond 20 februari 19.15 'Werken met beelden'

06-02-2018

Ouderavond 20 februari 19.15 'Werken met beelden'

Cultuureducatie ‘Werken met beelden’

Programma Werken met Beelden - een blik op cultuureducatie in Smaragd.

Deze jaren is het schoolteam bezig met verbetering van de cultuureducatie. Daarvoor is een beleidsplan gemaakt en worden deze lessen vanuit een procesgerichte visie ingevuld. Graag laten we ouders daarvan wat zien tijdens deze ouderavond. We merken dat het verdieping aanbrengt in de werkwijze van deze lessen en de kinderen ervan genieten.

Programma:
19.15 uur      Ontvangst met koffie, thee en een kleine tentoonstelling
19.30 uur      Aanvang programma
- Het team vertelt kort iets over de ervaringen met de nieuwe methode Laat maar Leren
- ZoGemaakt vertelt iets over waarom het werken met beelden, creativiteit en procesmatig werken zo goed is voor de ontwikkeling van kinderen. Een verhaal met veel voorbeelden.
- Streetart in de school. Enerverende activiteit waarin je ontdekt hoe leuk (en eenvoudig) het is om te werken met beelden. Tijdens de activiteit kun je ervaren hoe je steeds creatiever wordt en het maken van beelden steeds makkelijker wordt.

21.30 uur      Afsluiting

M.m.v. Monica Sierat en Simone van der Meulen van ZoGemaakt - goed in kunstlessen

Het schoolteam is uiteraard ook aanwezig.

Allemaal van harte welkom op dinsdag 20 februari om 19.15 uur.

Namens schoolteam Smaragd.

Ga terug